Kontakt telefoniczny: 32 327 51 04, 784 938 142
Godziny pracy biura: pn. - pt. od 8.00 do 15.00
Kontakt mailowy: kontakt@taakiprezent.pl

Kurs Kuchni Marokańskiej

  • Kurs Kuchni Marokańskiej
Czas trwania

Czas trwania

4-5 godzin
Liczba uczestników

Liczba uczestników

8-16 - voucher dla 1 osoby
Dostępność

Dostępność

Cały rok wg terminarza.

Poniedziałek - niedziela: 10.00 - 18.30

Informacje dodatkowe

Informacje dodatkowe

Uczestnicy pracują w 3-4 osobowych podgrupach i po wprowadzeniu teoretycznym przygotowują wszystkie potrawy z menu. Pod koniec następuje degustacja dań. Istnieje możliwość zabrania potraw na wynos. Organizator zapewnia pełne zaplecze techniczne. 

Przykładowe menu:

machouia – ostra pasta z papryki
zaaluk – pasta z bakłażna
chleb marokański
pstrąg z grilla z charmulą i warzywami
kurczak tajin z oliwkami i marynowaną cytryną
harchas – placki z semoliny

Rezerwacja

Rezerwacja

Min. 2 tygodnie przed datą szkolenia
Lokalizacja

Lokalizacja

Warszawa
Potrzebujesz tego prezentu dla większej grupy lub w konkretnym terminie? Skontaktuj się z nami!

Składanie zamówienia

Wciśnij przycisk Kup Prezent i przejdź do Koszyka, następnie zrealizuj zamówienie wypełniając wymagane pola.

Płatność

  • Przelew bankowy
  • Płatność gotówką
  • Płatność za pobraniem
  • Płatność online (PAYU - dawne platnosci.pl)
  • Karta kredytowa (PAYU - dawne platnosci.pl)

Potrzebujesz szybko?

  • Odbierz voucher osobiście w biurze przy ul. Młyńskiej 13A, 43-100 Tychy
  • Wybierz przesyłkę Last Minute - otrzymasz voucher emailem w wersji PDF natychmiast po złożeniu zamówienia
  • Skontaktuj się z naszym centrum obsługi klienta - możemy zorganizować dostawę kurierem w tym samym dniu lub na następny dzień roboczy do godz. 12

Dostawa i odbiór

  • Voucher Last Minute czyli dostawa e-mailem natychmiast po złożeniu zamówienia (plik PDF)!
  • Przesyłka kurierska (1 - 2 dni robocze)
  • Przesyłka priorytetowa Pocztą Polską
  • Odbiór Osobisty - w biurze firmy przy ul. Młyńskiej 13A, 43-100 Tychy

Ważność

Przeżycie można zrealizować w ciągu 12 miesięcy od dnia zakupu, lub jeden pełen sezon.

Wszystkie pola są wymagane.